Lag design plagg hjemme i stua - enkelt og bærekraftig!

Jeg har lenge fundert på hvordan jeg vil drive min business; hvordan jeg kan drive med klesdesign og mitt konsept rundt zero waste uten den konvensjonelle forretningsmodellen - uten å produsere klær i utlandet. Løsningen har nå åpenbart seg for meg; vi kan sammen droppe mellomleddet med produksjonen ved at du produserer dine egne klesplagg hjemme i stua! Jeg håper du kan se verdien av hjemmelagede klær og jeg vil gjøre mitt beste for å lage veldig enkle, men samtidig lekre og tidløse designplagg hvor jeg legger ut mønster/oppskrift og 'DIY kit' for salg. For meg handler dette om å lage noe med mening og på denne måten kan jeg tilby et alternativ som jeg håper kan inspirere til en mer bærekraftig livsstil hvor vi sammen kan bygge en motkultur til 'fast fashion' og bruk og kast samfunnet. 

//Maja