den første workshop'en

Det er en underdrivelse å si at jeg var spent på den første workshop'en; jeg har sjeldent opplevd en så intens blanding av spenning, forventning og en smule engstelse. Jeg har gått og tenkt på det så lenge - at en gang skal jeg holde workshop og det gleder jeg meg til! Men det var så fjernt - det var der fremme et sted når babyen ble litt større og jeg hadde planlagt godt og lenge. Men så plutselig var muligheten der og jeg følte det var nå eller aldri; hold workshop om en uke eller vent til en gang i mai (kun da det aktuelle rommet var ledig). Så da tok jeg springfart og hoppet i det og holdt min første workshop 8 dager etterpå. Jeg er utrolig glad for at det skjedde så fort, tror ikke jeg hadde orket å vente lenger når jeg først hadde bestemt meg.

Heldigvis gikk det over all forventning. Folka som kom var så innmari ålreit! Hadde ikke helt tatt innover meg at de kom dit for å lære og var interessert - det var så gøy! (kan ha noe med at jeg er vant med ganske så uinteresserte videregående elever:P)

Det var inspirerende å se hvordan hver og en gjorde jakka eller genseren til sin egen; la til noen pyntesømmer her og laga et belte der. Og det er jo det som er hele poenget - at jeg kan vise en metode som er enkel å forstå også kan man lage sin egen vri på det. Det er nemlig et ord jeg har hengt meg litt opp i; produkttilknytning - at man føler en tilknytning til et plagg slik at man forhåpentligvis tar godt vare på det over lang tid. Jeg tror det er en stor sjangs for at man blir knyttet til et plagg man har laget selv og gjort seg litt ekstra flid med.

Så må jeg bare snakke litt om den gode stemningen - det var rett og slett bare veldig hyggelig. Det var som Christine, en av deltakerne, skriver (hun har laget et blogg og vlog innlegg som du kan se her); 'skikkelig syklubb-vibber' med skravlings, latter og god stemning. Det kan jo ofte bli litt kjedelig og ensomt å sitte hjemme alene ved symaskinen - det synes hvertfall jeg! Så det er noe veldig fint og koselig ved å sy sammen.

Jeg konkluderer med at det var veldig flaks at jeg fikk muligheten til å holde workshop sånn plutselig! Nå går jeg bare og gleder meg masse til neste syklubb som jeg nå har fått spikra lørdag 18. mars. Rommet vi var i første gang var jo ikke ledig før ute i mai en gang så jeg fikk mast meg til å holde det i en av de store salene de leier ut; nemlig Gymsalen! Dette er et superfint lokale, som også sjeldent er ledig, med store vinduer og ikke minst; speilvegg!! Genialt når man må prøve kreasjonen sin x antall ganger underveis ;)

PS: Les også intervju med meg på Louisa sin fine blogg her. Hun deltok på den første workshop'en og sydde denne fine jakken!