The power of a simple line

 Jeg tror jeg endelig har funnet mitt uttrykk! Jeg har lenge slitt med å finne et uttrykk jeg liker og som jeg kan stå 100% inne for, men jeg tror kanskje jeg har knekt koden! Jeg elsker det enkle, samtidig som jeg er veldig glad i farger. Ofte er det enkle det som er mest vanskelig, og det har tatt meg lang tid å finne uttrykket som jeg føler har ligget rett foran nesa mi hele tida og som nå virker som det aller mest naturlige. Jeg har nok prøvd veldig hardt å finne det og rota meg litt bort i masse lag og kompliserte formler. Jeg oppdaget selvfølgelig dette ved en tilfeldighet da jeg brukte det nye lysbrettet mitt - hvor enkelt det var å tegne over en skisse for å teste forskjellige farger og uttrykk. Typisk! Gleder meg hvertfall masse til å utforske dette utrykket i tida fremover så får vi se hvor det fører hen..

Jeg tror jeg endelig har funnet mitt uttrykk! Jeg har lenge slitt med å finne et uttrykk jeg liker og som jeg kan stå 100% inne for, men jeg tror kanskje jeg har knekt koden! Jeg elsker det enkle, samtidig som jeg er veldig glad i farger. Ofte er det enkle det som er mest vanskelig, og det har tatt meg lang tid å finne uttrykket som jeg føler har ligget rett foran nesa mi hele tida og som nå virker som det aller mest naturlige. Jeg har nok prøvd veldig hardt å finne det og rota meg litt bort i masse lag og kompliserte formler. Jeg oppdaget selvfølgelig dette ved en tilfeldighet da jeg brukte det nye lysbrettet mitt - hvor enkelt det var å tegne over en skisse for å teste forskjellige farger og uttrykk. Typisk! Gleder meg hvertfall masse til å utforske dette utrykket i tida fremover så får vi se hvor det fører hen..